Skriva på två manus samtidigt

De stora författarna gör det. Cathy Glass, J.K. Rowling m.fl. De skriver på ett manus medan de refigerar ett annat. Ett smart drag för att kunna släppa fler böcker. Jag har börjat att jobba på exakt samma sätt. Varför vänta?

Jag har också ändrat mitt skrivschema. Istället för att skriva på manuset varje vardag, skriver jag nu två dagar i veckan, som också är tid för redigering av manuset som jag läser igenom nu. Så intressant att se hur mycket det blir som är kvar när jag är klar med genomläsningen av det manuset. Medan jag läser, skriver jag ner alla ändringar som ska göras i varje kapitel. Då har jag en plan för varje kapitel. slipper då sitta och fundera på vad som är bäst. Målet i år är att hinna skicka in ett manus till några förlag innan årsskiftet. Håll tummarna för att det blir så.

INOM KORT kommer ombyggnationen att påbörjas och vara under 4 veckor. Då kommer jag inte kunna blogga. Ska bli roligt att fräscha till den här bloggen och göra den bättre. :D