Skriva en bok på en månad

Jag har faktiskt aldrig testat att skriva en bok på en månad. Vore kul att prova. Jag har sett utländska författare göra det. Då måste all research vara helt klar innan jag sätter igång. Om jag ska skriva en hel bok på 80.000 ord, så måste jag med andra ord skriva 2.666 ord varje dag oavsett längd på kapitel. Jag har inte räknat ut hur lång tid det skulle ta, men säkert 3 - 4 timmar. De dagar som jag inte får fram några ord trots att jag sitter av den tiden, så går jag redan back. då kommer jag med all säkerhet att inte hinna skriva de där 80.000 orden på en månad. Man ska inte stressa fram något, men det är inte stress, när man har en tidsplan och en plan för antal ord. Kan andra författare som Sofie Sarenbrant lyckas med denna bedrift så kan jag säkert också lyckas. Ska försöka prova det någon gång framåt, men inte nu.