Run Rose Run 

OM BOKEN:

Run, Rose Run är ett unikt romanprojekt av countrystjärnan Dolly Parton och bästsäljarförfattaren James Patterson - en spänningsroman om en ung singer-songwriter som jagas av sitt förflutna.

Varje sång berättar en historia. Det vet ingen lika väl som Rose. Hon är en nytänd stjärna, som sjunger om det hårda liv hon lämnat bakom sig. Hon är också på flykt, från en ondska som kan förgöra henne.

Nashville är staden dit hon sökt sig för att förverkliga sina drömmar. Där finner hon nya vänner och en ny trygghet. Men ondskan hon flytt ifrån kommer allt närmare.

Run, Rose, Run är en roman fylld av musik, spänning och kärlek - ett oförglömligt porträtt av en ung kvinna som är beredd att satsa allt för att lyckas i en tuff, mansdominerad värld.

MIN KOMMENTAR: Lyssnade på den som ljudbok. Jag tycker att storyn var intressant att följa hela boken igenom. Det var lätt att följa med i. Storyn var rak och inga hopp mellan dåtid och nutid. Roligt att få följa med Rose på hennes väg att förverkliga en av sina drömmar: Att stå på scen och sjunga inför publik.
Kan varmt rekommendera er att läsa den. Omslaget är vackert. Jag blev glad över att få hålla en så fin bok i handen.

Vill du lyssna på Dolly Partons nya låtar från boken, på Spotify? Klicka HÄR

BETYG: 5 av 5

Tack till BAZAR FÖRLAG för recensionsexemplaret.