Omskrivning av manus

Sedan en tid tillbaka kände jag att jag inte gillade hur manuset till biografin är skrivet, när jag satt och redigerade det. Kikade då på texten i olika E-böcker och hur de var skrivna. Vad var det som gjorde deras böcker så intressant? Jag funderade på en detalj som skulle finnas med i inledningen på första kapitlet. När jag stod i duschen, så hittade jag den första inledande raden. Jag var tvungen att prova. Satte mig framför datorn. Öppnade ett nytt tomt dokument i Word. Orden bara rann ut ur fingrarna. Så har det också fortsatt. Det går så lätt att skriva nu. Jag är så glad och nöjd. Börjar varje skrivpass med att läsa igenom de sidor som jag skrev dagen före.

Jerry B Jenkins delar med sig av sina erfarenheter som författare och hur han gör när han skriver sina böcker. Se klippet nedan: