Nu dör vi - Stina Flodén

OM BOKEN:

Lugnet i villaidyllen förbyts snabbt i panik när Camillas man Mikael skjuts till döds i hemmet samtidigt som Camilla och barnen gömmer sig i badrummet. Mikaels död är obegriplig och familjen hamnar i chock. I sorgen har Camilla ingen aning om hur hon ska närma sig barnen.
När polisen kör fast försöker Camilla själv ta reda på vad som har hänt, men när en stor sten kastas genom fönstret blir hon rädd att någon även är ute efter henne och barnen. Trots det måste hon ta reda på sanningen, och när fruktansvärda hemligheter avslöjas inser Camilla att hon inte har en aning om vem hennes man egentligen var.
Nu dör vi av den debuterande författaren Stina Flodén är en skickligt skriven spänningsroman som lever kvar långt efter sista sidan.
STINA FLODÉN, bosatt i Göteborg, är socionom och personalvetare. Vid sidan av sitt arbete inom kommunal verksamhet driver hon Podden Skrivvänner tillsammans med författaren Anneli Olsson. Nu dör vi, den första i en planerad serie, är hennes debut.

MIN KOMMENTAR:
Den här boken är min första av författaren. Absolut inte den sista. Jag har svårt för när det blir många obehagliga detaljer, men berättelsen ligger på en bra och behaglig nivå, för att jag ska vilja läsa mer. Har tidigare bara läst böckerna om Emma Sköld som Sofie Sarenbrant skrivit i samma genre.

BETYG: 5 av 5