Hur lång tid tar det att läsa en bok?

Jag läser just nu "Ett nytt kapitel" av Mia Söderberg som jag har behövt kämpa mig igenom både som ljudbok och växelvis den fysiska boken. Vet inte riktigt vad som går snabbast. Tror att det går snabbare att lyssna på ljudböcker än att läsa en bok själv. Jag måste bli bättre på att läsa fler fysiska böcker. När jag var inlagd passade jag på att läsa lite ur den fysiska boken. Kom ändå ganska långt. Jag tror att jag har kommit en bit av att bara läsa någon timme om dagen, när jag låg inne på sjukhus. Hann aldrig avsluta den. Ska lyssna klart på den idag eller i morgon. Eller läsa den. En skön avkoppling. 
Jag har läst denna ett par veckor. Ibland kan jag läsa en bok om jag inte har annat för mig. Då kan det ta några dagar att läsa den, för mig. 

Kram till er alla bokälskare