Hästpojken - Carl Hedin

OM BOKEN:

Inspirerande och personligt om kärleken till hästar och att hitta sin egen väg, och sig själv.

Carl Hedin har på kort tid blivit en av Sveriges största ridsportprofiler. Här berättar han om resan från den lilla pojken som mobbades för att han älskade att leka med käpphästar och tonåringen som hoppade av bussen på fel hållplats för att dölja att han skulle till stallet, till hur han genom envishet, mod och ett och annat bananskal lyckats skapa sitt drömliv med hästarna som kollegor.

Lär känna personen och djuren bakom det populära instagramkontot och ta del av en berättelse om styrkan i att vara sig själv och att fokusera på det positiva. Slukarläsning för alla som är intresserade av ridsport och hästar, men också för dem som kämpar med att hitta sin plats i tillvaron.

MIN KOMMENTAR:
Boken tar oss med från det att Carl var en liten pojke tills dväcess att han är vuxen. Om mobbningen för hans växande intresse för hästarna och ridsporten och vägen fram till den Elitryttare som han är idag på dressyrbanorna.
Jag tycker att boken ska läsas av alla just för att visa vikten av att vara sig själv och att uppnå sina mål och drömmar. Låt ingen annan stå i vägen för dem.

BETYG: 5 av 5