Ett nytt kapitel - Mia Söderberg

OM BOKEN:
Veterinären Parisa hamnar nydumpad, tre veckor innan sitt eget bröllop, i en bäddsoffa hos mormor som bor i det märkliga huset Villa Vildros. Erik var hela hennes framtid och nu har hon inget kvar av det. Hon äger bara kläderna hon står och går i och känner sig helt vilsen i tillvaron.

En dag lär hon känna kakaduan Whitney som har rymt från sin matmor Sofia, en excentrisk gammal kvinna som bor högst upp i huset. Parisa lyckas fånga in fågeln och när hon lämnar över Whitney uppstår en sällsam vänskap mellan Parisa och Sofia. En vänskap som inte liknar någon annan och som kommer att förändra hennes liv för alltid.

MIN KOMMENTAR: 
Det är roligt att följa Parisa och hennes resa från att ha blivit dumpad till att hitta en ny och oväntad vän i Sofia som bor i Villa Vildros tillsammans med Parisas mormor. Stundtals kändes boken seg då det inte hände så mycket. Jag vet att det händer mer i de två efterföljande böckerna. Vill jag läsa dem? Storyn är intressant, och har påbörjat den andra boken i serien om Villa Vildros. 

BETYG: 4 av 5