Mysig kvällsbelysning

Den här veckan hände inte så mycket. Var iväg på några inbokade möten och aktiviteter. Var ute med familjen och åt på en restaurang tidigare i veckan. Jag valde Sushi. 
Hann dessutom jobba några timmar med mitt manus. Längtar så efter hålla den färdiga boken i handen. 

Såhär års älskar jag när mörkret faller och det är några få lampor tända i lägenheten som skapar en mysig stämning. Det är ljusare längre nu på kvällen. Det är så mysigt. 
 
Längtar såklart till våren och värmen. 
 

 Den här söta björnen fick jag av pojkvännen på Internationella kvinnodagen. ;) 

Snö i början av mars

Det har kommit en hel del snö i början av mars månad. Så roligt. Under månaden som gått har jag hunnit ta några naturbilder. Älskar snön. 
 
Att välja ut mina favoriter bland de bilder som tagits var inte så lätt. Hittade några med olika detaljer på. 
 
Planen var att välja ut fyra bilder och lägga upp här på bloggen. Det blev istället sex olika bilder. Att gå nära motivet är roligare än att fota på långt håll. Går man nära, kan man få roliga detaljer med på bild. 

Har dessutom hunnit jobba en del med boken. Har bestämt mig för att släppa den lagom till jul i år. Har några månader på mig att hinna klart. I år ska den släppas. Redigeringen av manuset kommer bli så många gånger lättare nu mot tidigare, just för att jag har varje kapitel i ett separat dokument. Tänk att en sådan liten del kan underlätta hela processen. Framförallt när redigeringen börjar. Längtar tills boken släpps! 

 
 
 
 
 
 
 
 

Dåligt väder ute, varmt inne

Den senaste månaden har jag tillbringat större delen inomhus. Det har varit skönt att veta att jag slipper gå ut i det tråkiga vädret. 
Ibland har det varit fint väder och stora snöflingor har fallit till marken. Älskar att titta ut och se det. eller när solen skiner. Det är något speciellt med det där. 
Har legat inne på sjukhuset under månaden som gått. Vädret har varierat ganska mycket. Har hört att de som varit ute tyckt att det varit kallt när det varit minusgrader. 
Jag hann till och med läsa Therese Lindgrens bok: Ibland mår jag inte så bra på två dagar. Det brukar ta längre tid för mig när annat kommer emellan. Det har varit perfekt väder för att läsa böcker. 
Längtar nu efter våren och värmen. 
 Hur är vädret hos er? Berätta gärna i en kommentar nedan. 


Bloggen uppdateras med bilder från månaden som gått. Nya uppdateringar kommer varje söndag. Håll utkik!