I fredags var jag iväg med mamma och söstra mi på EM i ridsport. Trippen började med att vi var ute och åt mat. 
Att få sitta på läktaren och bevittna att Sverige och Peder Fredriksson tog silver var stort. 
Vi hade dessutom tur med vädret. 

Idag fick vi veta att han kammade hem GULDET! 
Så otroligt skoj! 

I helgen har jag varit så otroligt trött. Har någon skit i kroppen, som jag inte vet än vad det beror på. Höll nästan på att somna i min pojkväns armar i väntan på hans tåg. Det har aldrig hänt förut, men någon gång ska vara den första. 
Skrivandet är mer för mig än att knåpa ihop olika bokmanus och noveller. Kan ju använda det till så mkt mer. 

Under midsommarhelgen började jag att skriva "Att göra"-listor i min dagbokskalender. Det har sparat så mkt kraft för mig, må ni tro. Känner mig inte alls lika stressad, vilket känns skönt. 
För er som inte vet så är jag född med en hjärnskada. Det i sin tur medför mental trötthet, när hjärnan ständigt jobbar på i högt tempo utan att få en chans till avkoppling och vila. 
Hjärnan känns lugnare och snurrar inte alls i samma tempo som innan jag började skriva ner alla dagens planer. 
Att planera för mig har inte varit så viktigt tidigare. Jag tänkte att jag var en spontan person som inte behövde planera, men jag hade fel. 
 
 
 
Hej på er! 
Under veckan som gått har jag varit inlagd men är än så länge hemma på permission. Känns konstigt att vara hemma på permission såhär länge. Fick permission i tisdags. Kunde åka med familjen till Ullared och Falkenberg. Var på Vallarnas Friluftsteater. I år heter den Fabian Bom

Ibland kunde skådespelarna inte hålla sig för skratt. Många av oss i publiken drogs med. Jag vet hur svårt det är att inte skratta som skådespelare när något är roligt. 
I helgen har det blivit en del vila.